Coach Carla

Wie ben ik als coach?

Ik sta voor Inspiratie en Kracht!

Ik verdiep me graag in mensen en wil de ander helpen om zijn/haar kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Waar een ander dreigt vast te lopen zie ik mogelijkheden. Het is voor mij een uitdaging om anderen te helpen zelf die mogelijkheden te vinden. Iedereen heeft wel eens vragen waar je niet direct het antwoord op weet en waarbij het soms fijn is als een ander even met je mee kijkt. Vaak vraagt het om wat dieper naar binnen te kijken bij jezelf en te zien wat je beweegt. Op zoek naar je inspiratiebron, wat drijft jou?

Een gesprek met mij als coach, op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie, leidt tot nieuwe en verfrissende inzichten. Je ervaart hoe je zelf kan voelen wat echt bij je past. Hoe jij richting kan geven aan je leven, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en je leven in kan richten met dingen die echt belangrijk voor jou zijn. We kijken naar wat van invloed is op jouw drijfveren en we onderzoeken je verlangens en dromen. Samen kijken we naar waar je blokkades zitten en hoe je die om kan zetten naar een nieuw, helder doel.

Voor een mooi resultaat heb jij nodig:

  • Motivatie en inzet
  • Bereidheid om naar jezelf te kijken
  • De wil om dingen te veranderen

Tijdens onze coachsessies werk ik met verschillende werkvormen. We bekijken samen welke werkvorm het beste bij jou past. In een veilige omgeving leer jij je kwaliteiten, talenten en ook je kwetsbaarheid kennen. Ik zal jou ondersteunen, leren-leren, inzichten geven en een spiegel voorhouden, dit alles om jouw ontwikkeling te ondersteunen en te mogen zijn wie je bent. Leven vanuit je hart en kracht.

Anderen geven aan dat ik coach met warmte en lef, zonder oordeel. Mensen waarderen mij om mijn oprechtheid, scherpte en echtheid. Ik heb een open blik en luister aandachtig. De waarden relatie en verbinding herken ik als voorwaarden om te kunnen veranderen, groeien, bloeien en inspireren.
Uiteindelijk gaat het mij daar om: dat mensen elkaar inspireren om datgene te doen dat er toe doet en elkaar daar de ruimte in geven om te ontdekken wat voor hen betekenisvol is. Leven vanuit je hart. Volg je hart en ontplooi!

Relevante opleidingen en werkervaring:
Post HBO Opleiding tot Coach, Windesheim; Psychomotorische therapie (Calo-PMT); Hersenz thuisbehandelaar en cognitief trainer van mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH); gespreksleider van Functioneringsgesprekken in Teamverband (FIT); TotalBalance coach.

Bovenal coach ik vanuit eigenheid en verbinding. Verbondenheid geeft mij inspiratie; ik ben mens gericht.

Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen we samen kijken waarin jij graag wilt groeien.

Wilt u me nog beter leren kennen? Kijk dan eens naar de ‘levensboom’, een verhaal over mij als persoon.