Coaching voor TotalBalance coaches in opleiding

Start of volg jij de TotalBalance Basis Coach Training?

Ik begeleid je graag door middel van coaching & supervisie!

Wil je een goede coach worden, dan is het van groot belang dat je in de rol kruipt van coachee en ervaart hoe het is om gecoacht te worden.
Tijdens deze coaching werken we, in ieder geval, aan het eerste deel uit de TotalBalance methode: ‘Verleden’.
De coaching bestaat uit minimaal 3 uur. Maar het is volledig jouw eigen persoonlijke traject. Meer coaching is dus mogelijk als jij dat wil. Ook kunnen we, afhankelijk van jouw vraag, de andere delen uit de TotalBalance methode behandelen.

Meer informatie over de TotalBalance Basiscoach Training. 

Wil jij jouw individuele coaching en/of supervisie bij mij volgen, zodat je de TotalBalance Basis Coach Training met goed gevolg kunt afsluiten? Neem dan gerust contact met mij op!
Als erkend TotalBalance coach help ik je graag verder!

E-coaching en wandelcoaching
Coaching vindt normaal gesproken in Dronten plaats, of op een nader overeen te komen locatie. In de tijd dat in Nederland de coronamaatregelen gelden coach ik alleen via wandelen en beeldbellen. Ook de trajecten die normaal bij mij in de woonkamer plaatsvinden worden tijdelijk via wandelen en beeldbellen gevoerd. Het coachtraject kan hetzelfde verlopen als ieder ander coachtraject. De ervaringen met wandelen en beeldbellen zijn zeer positief. Wil je eens ervaren hoe het is om via beeldbellen een coachgesprek te hebben?
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. We maken dan kennis via onze beeldschermen en ervaren gelijk of er een klik is en ik iets voor jou kan betekenen. Mocht je besluiten een coachtraject te starten dan krijg je van mij via de mail/post alles wat je nodig hebt.

Tarief: €95,00 inclusief 21% btw.