De Droomgever

‘Hiervoor ben je geboren, het wordt tijd dat je aan je reis begint!’

Zomaar een zin uit het boek DE DROOMGEVER, geschreven door Bruce Wilkinson.

Ken je het boek? Heb jij het al gelezen?

Kijk uit, want als jet het gaat lezen, dan kan het wel eens gevolgen gaan hebben voor jouw toekomst!

In het eerste gedeelte van het boek vertelt de schrijver over een boeiende gelijkenis over een dromer. Aangemoedigd door de Droomgever, jaagt hij zijn grote droom na. Onderweg ontmoet hij veel tegenstand, maar wordt telkens weer bemoedigd. In het tweede deel neemt Bruce Wilkinson de rol van Droomgids op zich. Wat weer verrassende inzichten geeft.

Voor mij persoonlijk heeft het boek veel gebracht. Mijn verlangen groeide om mijn eigen dromen te realiseren. Ik ben stappen gaan zetten om een eigen coachpraktijk op te zetten om zo een deel van mijn droom waar te maken; mensen dichterbij hun eigen unieke droom en verlangen brengen.

Als jong meisje zei ik altijd dat ik later mensen wilde gaan helpen, als mij werd gevraagd wat ik later wilde worden. In mijn herinnering waren dat toen de arme mensen in Afrika trouwens. Ik ben dichter bij huis gebleven . Het onderliggende verlangen is er nog steeds, dat heeft er altijd gezeten.

Hoe is dat voor jou? Wat zei jij als kind als jou werd gevraagd wat jij later wilde worden?

De Droomgever