TotalBalance

‘Geef richting aan je leven en je hoeft nooit meer om de weg te vragen’

Ben jij coach in opleiding bij de TotalBalance Basiscoach training? En ben je op zoek naar een coach? Klik dan hier voor meer informatie voor jou.

Ben jij op zoek naar meer balans in je leven?

Worstel je met thema’s zoals angst, zorgen, onzekerheid, grenzen?

We hebben allemaal wel eens, of vaker, een periode in ons leven waarin we ons niet in balans voelen. We hebben tegenslagen en mooie ervaringen in ons leven. Wat jou in je leven overkomt, kun je niet sturen, wel hoe jij op gebeurtenissen reageert en er mee om gaat.

Sta eens stil bij wat je zo bezig houdt, of waar je mee worstelt. Dit geeft vaak verrassende ruimte!

We gaan op zoek naar jouw persoonlijke motivatie. Doe jij wat je wilt doen? Wie of wat geeft jou energie en wie of wat is een energielek voor jou? Hoe ga jij om met je tijd? Valt daar winst in te behalen? Indien gewenst is er ruimte voor ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

We gaan samen kijken welke normen en waarden jij belangrijk vindt in het leven en hoe jij daar vorm aan geeft. Je waarden zijn de basis van hoe je leeft en werkt. Als je je bewust bent van je waarden is het gemakkelijker om beslissingen te nemen in je relaties, in je werk, in dagelijkse situaties.

Als je jouw waarden kent, dan weet je beter waar je ja of nee tegen wilt zeggen.

Als je er behoefte aan hebt kunnen we geloof en zingeving betrekken in de persoonlijke coaching.

Welke resultaten kun je verwachten?

  • Je hebt inzicht in wat invloed heeft op jouw gevoel van balans
  • Je weet wat je nodig hebt om in balans te zijn
  • Je weet wie of wat jou energie geeft
  • Je weet wat ontspanning voor je is en hoe je dat kunt ervaren
  • Je weet welke koers je wilt varen met je gezin, je werk, etc…

Als je tegenslagen kunt overwinnen, kun je een enorme inspiratiebron voor anderen zijn door uit te delen wat je zelf hebt ontvangen!

‘Van delen, groei jij zelf het meest’


Duur: 10-15 gesprekken


Methodes

Kraandijk Coaching maakt gebruik van verschillende methodes o.a.:

TotalBalance van Carianne Ros, Multifocus van G. en L. Overmaat; basisprincipes vanuit ACT (acceptance and commitment therapy); Het VORK-model van Rudy Vandamme, IJsberg van McClelland; Kernkwadrant van Ofman; ervaringsoefeningen vanuit de PMT (psychomotorische therapie).

TotalBalance methode, een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat.

Als gecertificeerd TotalBalance coach bied ik jou een uitgebalanceerd praktijkgericht programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. In mijn persoonlijke coaching gaan we aan de slag met drie belangrijke pijlers uit het leven:

Persoonlijke Historie = verleden = wie was ik? In deze fase analyseren we op een creatieve manier jouw verleden. Zo komen we erachter welke hindernissen je hebt moeten nemen in jouw leven, welke blokkades dat wellicht heeft gegeven en hoe je de persoon bent geworden die je nu bent. Elk stukje pijn wordt eruit gelicht en in gebed aan God gegeven, omdat alleen Hij ten diepste kan helen.

Persoonlijke Analyse = heden = wie ben ik? In deze fase komt naast een uitgebreide energie analyse en de liefdestalentest, ook een persoonlijkheidstest aan de orde zoals DISC. Deze testen laten zien hoe je de dingen graag doet en waar je die dingen graag doet. Het gaat hierbij om de intrinsieke motivatie, oftewel om de motivatie die je van binnenuit motiveert en energie geeft. Je krijgt de grootst mogelijke intrinsieke motivatie als je zoveel mogelijk persoonlijkheidssterkten inzet en als je een voor jou motiverende omgeving kiest.

 Persoonlijke Planning = toekomst = wie word ik? Aan de hand van vragenlijsten gaan we op zoek naar de ideale balans in jouw leven. Een mens heeft vijf dingen nodig om het beste uit zijn of haar leven te halen: geloven, groeien, genieten, gezond leven, en liefhebben. Al deze thema’s vormen uiteindelijk het materiaal voor meetbare, actieve en persoonlijke doelstellingen, zodat je met je eigen planning aan de slag kunt!

Dit proces doen we aan de hand van vijf leidende thema’s die met elkaar verbonden zijn en die je verbinden met God, jezelf en anderen.

Tarieven:

Ons kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Een coachsessie duurt 1 uur

Particulier tarief voor coaching: €85,– per coachsessie.

Zakelijk tarief voor bedrijven of werkgever: €95,– per coachsessie.

Per 1 januari 2020 is Kraandijk Coaching vrijgesteld van btw.

Reiskosten: €0.30 per km.

E-coaching en wandelcoaching
Coaching vindt normaal gesproken in Dronten plaats, of op een nader overeen te komen locatie. In de tijd dat in Nederland de coronamaatregelen gelden coach ik alleen via wandelen en beeldbellen. Ook de trajecten die normaal bij mij in de woonkamer plaatsvinden worden tijdelijk via wandelen en beeldbellen gevoerd. Het coachtraject kan hetzelfde verlopen als ieder ander coachtraject. De ervaringen met wandelen en beeldbellen zijn zeer positief. Wil je eens ervaren hoe het is om via beeldbellen een coachgesprek te hebben?
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. We maken dan kennis via onze beeldschermen en ervaren gelijk of er een klik is en ik iets voor jou kan betekenen. Mocht je besluiten een coachtraject te starten dan krijg je van mij via de mail/post alles wat je nodig hebt.

Zijn er financiële belemmeringen voor jou? Neem gerust contact op met mij, dan kunnen we kijken naar wat wel mogelijk is.