Wandelen met God

Hoe is het met jou?

Kom je nog toe aan jezelf?
Vind jij het ook moeilijk om het vol te houden in deze bijzondere tijd? Heb je moeite om een (nieuwe) dagelijkse structuur te vinden? Je werk vorm te geven? Je energie te verdelen op een fijne manier? Vind je het moeilijk om de kinderen te begrenzen en te ondersteunen?

Luisterend oor
Heb je behoefte om er met iemand over te praten? Een luisterend oor, iemand die helpt om gedachten te ordenen, je helpt om weer in je kracht te komen, inzicht geeft in welke keuzes je kunt maken om weer meer het gevoel van regie te pakken?

Ik ben beschikbaar. Als coach kan ik samen met je oplopen in een heerlijke, ontspannen en inspirerende omgeving, de natuur.

Wandelen met God
Het doet mij enorm goed om in de natuur te zijn, het liefst in de warmte van de zon. Dronten heeft een fijn bos, waar ik vanuit mijn huis langs het water zo naar toe wandel. Het prachtige groen, het fluiten van de vogels, het water, de genietende wandelaars en fietsers. Het zet mij in beweging en tegelijkertijd ook stil. Heerlijk om al mijn zintuigen de ruimte te geven. Het zijn mijn overdenk- en oplaadmomenten. Samen met God wandelen en mijn gedachten en gevoelens bespreken. In vertrouwen en dankbaarheid alle zorgen aan Hem geven, zodat hij er weer iets moois mee kan doen. Hij is mijn Levenscoach. Hoe is dat voor jou? Herken je dit? Of wil je graag meer ruimte voor jezelf en lukt het niet?
Neem gerust contact met mij op om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.
Op www.kraandijkcoaching.nl kun je meer informatie vinden over mij als coach en wat ik jou kan bieden.

E-coaching en wandelcoaching
Coaching vindt normaal gesproken in Dronten plaats, of op een nader overeen te komen locatie. In de tijd dat in Nederland de coronamaatregelen gelden coach ik alleen via wandelen en beeldbellen. Ook de trajecten die normaal bij mij in de woonkamer plaatsvinden worden tijdelijk via wandelen en beeldbellen gevoerd. Ik ben daardoor ook beter bereikbaar en beschikbaar voor als je niet in de buurt van Dronten woont.

Het coachtraject kan hetzelfde verlopen als ieder ander coachtraject. De ervaringen met wandelen en beeldbellen zijn zeer positief. Wil je eens ervaren hoe het is om via beeldbellen een coachgesprek te hebben?
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. We maken dan kennis via onze beeldschermen en ervaren gelijk of er een klik is en ik iets voor jou kan betekenen. Mocht je besluiten een coachtraject te starten dan krijg je van mij via de mail/post alles wat je nodig hebt.

Wandelen met God