Pootje omhoog geeft inspiratie!

Gescheurde enkelband, tja… dat zat niet in mijn planning.

Na jaren weer mee te spelen in een basketbalwedstrijd, sprong ik na 8 minuten al op de voet van een tegenstander.

Daar zat ik dan, thuis, pootje omhoog.

Gelukkig heb ik een heerlijk gezin die me tot nu toe enorm in de watten heeft gelegd. En lieve collega’s en ouders die mij naar de cognitieve groepstrainingen hebben gebracht, zodat dit door kon gaan. In mijn vorige inspiratieblog schreef ik over dankbaarheid, de onvoorwaardelijke ondersteuning van o.a. deze mensen is een groot dankpunt voor mij!

Rust geeft inspiratie!

Dat heb ik wel gemerkt! Mijn brein hoefde veel minder prikkels te verwerken, ik ervoer meer ruimte in mijn hoofd om zaken op een rijtje te zetten en me te verdiepen in mooie onderwerpen. Daarnaast ging mijn werk gelukkig door, ietwat aangepast en meer vanuit huis. Ook als coach kon ik een ingezet coachtraject (een sollicitatietraining ) bij mij thuis in de woonkamer voortzetten.

Achteraf toch heerlijk om een keer stil gezet te worden! Bewust weer kiezen voor de balans die mijn gezin en ik nodig hebben.

Herken je dit? Heb jij wel eens de behoefte om stil te staan? Om ruimte te hebben voor een goede balans of nieuwe inspiratie? Wat heb jij daarvoor nodig?

Laat het maar eens bezinken…….. En laat het mij gerust weten.

 

Pootje omhoog geeft inspiratie!